Confidenţialitate

Membrii trupei Guns N’ Roses, reţinuţi pentru posesie de arme de foc – VIDEO

Membrii trupei Guns N’ Roses au fost reţinuţi pentru câteva ore la graniţa canadiano-americană, vineri seară, după ce vameşii canadieni au descoperit o armă de foc în autocarul de turneu al grupului, potrivit revistei Rolling Stone.

Trupa Guns N’ Roses susţine în această perioadă un turneu în America de Nord şi, după un show în Philadelphia, s-a deplasat în Canada, unde a susţinut un concert, vineri seară, în oraşul Toronto.

Membrii grupului au dat dovadă de un comportament aproape exemplar în turneul lor ”Not In This Lifetime”, începându-şi toate show-urile la orele programate şi nedepăşind niciodată ore-limită fixate de autorităţile locale.

Cu toate acestea, singurul lor concert programat în Canada în cadrul acestui turneu a riscat să fie anulat, deoarece rockerii americani au fost reţinuţi la graniţă, după ce vameşii canadieni au descoperit în autocarul de turneu al formaţiei o armă de foc ce aparţinea unui angajat al companiei care a organizat turneul.

Axl Rose, solistul grupului Guns N’ Roses, a relatat acest incident spectatorilor prezenţi la concertul pe care grupul american l-a susţinut pe Rogers Centers din Toronto, pe 14 iulie, relatează revista Billboard.

Înainte de a cânta piesa ”Out Ta Get Me”, spre sfârşitul show-ului, Axl Rose s-a amuzat povestind spectatorilor întregul incident.

”Aşadar, nu am fost chiar arestaţi. Am fost doar reţinuţi. Vameşii au fost foarte amabili, au fost foarte înţelegători. Ştiţi, se întâmplă şi astfel de lucruri: Poţi să uiţi că ai o afurisită de armă de foc”, a declarat solistul Guns N’ Roses.

”Nu era arma mea”, a adăugat Axl Rose.