Confidenţialitate

Mel B: Ordin de restricţie împotriva soţului ei

Melanie Brown, cunoscută sub numele Mel B, a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei, acuzându-l că a abuzat-o fizic şi emoţional pe durata celor 10 ani de căsnicie, potrivit Reuters.

Artista susţine că soţul ei, producătorul TV Stephen Belafonte, a bătut-o şi i-a distrus încrederea în sine, ameninţând-o că va da publicităţii o înregistrare video cu conţinut sexual dacă îl va părăsi. Cântăreaţa a depus aceste documente la Tribunalul Superior din Los Angeles cu scopul de a obţine un ordin de restricţie.

Cererea ei a fost aprobată, luni, iar o audiere în acest caz a fost programată pe 24 aprilie.

În documentele depuse în instanţă, Melanie Brown a detaliat un incident petrecut în 2007, când Stephen Belafonte a lovit-o şi a trântit-o pe podea, sugrumând-o, în seara finalei show-ului de televiziune ”Dancing with the Stars”.

De asemenea, Mel B afirmă că, în 2012, Belafonte a lovit-o cu pumnul în faţă şi i-a spart buza inferioară, cu câteva momente înainte ca ea să înregistreze un moment artistic cu cântăreţul Usher pentru show-ul TV ”The X Factor”.

Cântăreaţa a inclus în documentele depuse la tribunal un set de fotografii relevante, inclusiv câteva realizate în timpul participării sale în emisiunea ”The X Factor”, care o arată cu vânătăi pe braţe şi la nivelul feţei.

Mel B a spus că a încercat să îl părăsească pe Stephen Belafonte de mai multe ori. ”Însă el m-a ameninţat cu violenţă şi m-a ameninţat că îmi va distruge viaţa în toate felurile posibile… că îmi va distruge cariera şi că îmi va lua copiii”, a adăugat artista britanică.

Melanie Brown şi Stephen Belafonte, ambii în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în 2007, după o logodnă de cinci luni.

Sursă: News.ro