Confidenţialitate

Meghan Trainor colaborează cu John Legend pentru piesa “Like I’m Gonna Lose You” – VIDEO

După All About That Bass, Lips Are Movin și Dear Future Husband, Meghan Trainor lansează un nou single de pe albumul Title.

O baladă soul, cu influențe retro, în stilul anilor ’60, și un puternic mesaj emoțional, melodia Like I’m Gonna Lose You e compusă de Meghan, alături de Justin Weaver, Caitlyn Smith și produsă de Chris Gelbuda și Meghan.

Ca și in cazul primelor sale single-uri, care s-au bucurat de un succes impresionant, cum ar fi All About That Bass, care, în doar un an de când a fost lansat, are peste 900.000.000 de vizualizări și a ocupat primele poziții în topurile muzicale internaționale, cel de-al patrulea single de pe album, Like I’m Gonna Lose You urcă deja în topurile muzicale în țări precum SUA, Canada, Australia.

Cei doi artisti au cantat pentru prima data impreuna piesa pe scena premiilor Billboard Music Awards 2015, unul dintre cele mai cautate momente pe Shazam din acea seara. De altfel, in cadrul turneului mondial, piesa “Like I’m Gonna Lose You” a fost unul dintre momentele show-ului pus in scena de catre Meghan.