Confidenţialitate

Meg Ryan despre fiul ei: “S-a născut să fie actor”

Meg Ryan şi-a distribuit fiul, Jack Quaid, în vârstă de 24 de ani, în filmul “Ithaca”, pe care îl regizează şi în care actriţa interpretează o mamă văduvă din vremea războiului.

Jack joacă rolul fiului său, iar Meg spune că e impresionată de performanţele tânărului star, potrivit contactmusic.com.

“S-a născut să fie actor din multe puncte de vedere”, a declarat Meg Ryan într-un interviu pentru Good Morning America despre fiul său, Jack, cunoscut pentru rolul din blockbusterul “The Hunger Games”.

“Ştie strategii de regie, scenaristică şi actorie încă de la 10 ani, le prinde din zbor. Când a ajuns pe platoul de filmare la “Ithaka”, filmul pe care îl regizez, deja jucase într-un film de Scorsese. Acum lucrează cu regizorul Steven Soderbergh, e un profesionist”, a mai spus actriţa.

jack-quaid

Mai mult, în “Ithaka” fiul său va juca şi alături de Tom Hanks, care are un rol episodic: îi interpretează pe soţul ce s-a stins din viaţă al personajului jucat de Meg Ryan. Actriţa spune că îi este recunoscătoare lui Tom pentru susţinere în primul său proiect regizoral.

Meg Ryan a fost de trei ori nominalizată la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele “Când Harry o întâlneşte pe Sally”, “Nopţi albe în Seattle” şi “Mesaj pentru tine”, în ultimele două jucând alături de Tom Hanks. De asemenea, Meg Ryan şi Tom Hanks au mai jucat împreună în comedia romantică “Joe împotriva vulcanului” (1990), de John Patrick Shanley.

Foto: Miro Vrlik Photography / Shutterstock.com