Confidenţialitate

Medicul Virgil Musta spune că medicamentele luate în timpul bolii Covid au efecte mai mult mai grave decât o reacție la vaccin

Avem nevoie de o comunicare mai bună în privinţa vaccinării anti-COVID, spune la Europa FM medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Oamenii trebuie să înţeleagă că nu sunt riscuri legate de imunizare, adaugă Musta.

Chiar dacă există unele efecte adverse, acestea apar în foarte puţine cazuri. Boala COVID este mult mai periculoasă, a mai spus medicul în emisiunea Deşteptarea:

„În caz de îmbolnăvire, riscul de a face forme severe de boală cu efecte mult mai nocive asupra organismului este mult mai mare. Mai mult, medicamentele pe care noi le luăm în timpul bolii sunt mai nocive și toxice, cu efecte asupra organismului mai importante decât vaccinarea.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Virgil Musta mai spune că, din păcate, lumea este speriată şi preferă să ia preventiv medicamente, care dăunează organismului:

„Sunt persoane care au luat luni de zile Paracetamol ca să nu se îmbolnăvească, acest medicament fiind toxic hepatic și nu numai și și-au creat mai mult rău organismului decât și-ar fi putut crea cu un vaccin, chiar dacă în urma acestui vaccin ar fi avut un efect mai sever.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu