Confidenţialitate


Medicul Corina Zugravu despre cum ar trebui să preparăm sarmalele


Carnea de porc rămâne de bază, să zicem aşa, puţine gospodine aleg o altă carne din care să facă această mâncare tradiţională pentru masa de sărbători.

Cristina Teacă a stat de vorbă cu lectorul universitar Corina Zugravu, medic primar în igiena alimentaţiei şi nutriţie despre cum ar trebui să preparăm sarmale gustoase, arătoase şi sănătoase.


Ultimele stiri
Concurență mare pentru funcția de director general interimar la Romsilva. 24 de persoane și-au depus candidatura | AUDIO

Pentru magistrați, întâlnirea cu Ilie Bolojan a fost „formală, absolut inutilă”. Procurorul Bogdan Pîrlog: Este o diversiune, un…

Zeci de turiști, depistați cu suspiciuni de cancer de piele în cadrul unei campanii gratuite de prevenție, organizate…

Poliția a descins la vânzătorii ambulanți din Eforie: Preparau produsele lângă scutece folosite | GALERIE FOTO

Călărași: Parchetul General a trimis în judecată opt persoane, acuzate că au înființat o fabrică clandestină de prelucrat…

Trafic blocat pe Varianta Ocolitoare a Brașovului: Trei mașini, implicate într-un accident. O persoană a fost rănită

Golirea Lacului Vidraru, ținta unor fake-news: „Mafia slugarnică de la București a primit ordin de la asasinii UE…

Guvernul propune scăderea cu 30% a salariilor la ASF, ANRE și ANCOM. Noile organigrame cu funcții și praguri…

București: Coșuri de gunoi speciale pentru aruncarea PET-urilor, instalate în parcuri. Cei interesați să recupereze garanţia le pot…

Timișoara: Studenții insistă ca bursele să nu le fie tăiate. Tinerii atrag atenția că banii îi ajută pe…



Abonează-te la notificări
Rămâi la curent cu ultimele știri și când nu ai site-ul deschis!
Acceptă notificările din fereastra ce apare, sau din bara de adresă a browserului tău.