Confidenţialitate


Medicii recomandă moderaţie în alimentaţie de sărbători


Experţii vă recomandă un consum moderat de produse din porc, la masa de Crăciun şi Anul nou.

Pentru că, nu-i aşa, românii prepară pentru aceste zile de sărbătoare preparate reci din porc, ciorbă din porc, friptură şi sarmale din porc; extrem de multă carne, aşadar.

Mult prea multă însă pentru cei care ţin în aceste zile post.

Important este să nu facem exces de carne de porc, ne sfătuieşte medicul specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, Ciprian Constantin, membru al Fundaţiei pentru o Alimentaţie Sănătoasă.


Ultimele stiri
Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…

Tradiții de Crăciun în Maramureș: Brondoșii de Cavnic, obicei unic în țară, prin care sunt alungate spiritele rele…