Confidenţialitate

Medalia Verde: Idei eco de a petrece Ziua Îndrăgostiților

De Ziua Îndrăgostiților, la Misiunea Verde căutăm idei pentru a petrece o zi specială într-un mod respnsabil și față de natură.

Un trend în această direcție a fost dat de felicitările “Plant-It”, care au implantate semințe de flori care rețin umezeală. Odată ce destinatarul a citit felicitarea, o poate planta apoi într-un ghiveci, din care, câteva săptămâni mai târziu, plantele scot capul la lumină. Cadoul este unul care se transformă și poate ține companie persanei dragi mulți ani de aici înainte.

La Misiunea Verde, un alt mod responsabil de petrecere a acestei zile o reprezintă înlocuirea drumurilor cu mașina cu plimbări, în doi.

Puteți încerca, dacă plănuiți o masă romantică în doi, să apelați la restaurantele mici, de familie, care folosesc produse realizate în gosopodărie, în mod eco. Efectul este cel puțin dublu – atât asupra economiei, ajutând la supraviețuirea micilor afaceri, cât și asupra mediului, încurajând micile gospodării să continue să crească plante și animale într-un mod ecologic și sustenabil.

Așteptăm să ne scrieti și voi ce idei responsabile de a petrece Ziua Îndrăgostiților ați găsit. Lăsați-ne mesajele voastre aici sau peWhatsApp la 0728.111.222 și vă spunem toate ideile bune care au completat lista, duminica viitoare, la Misiunea Verde!

FOTO: Roman Kraft / Unsplash