Confidenţialitate

Medalia Verde: Fotografii Dan Dinu și Cosmin Dumitrache lansează Lynx Festival, un eveniment cu filme documentare dedicate naturii

Pe 22 mai, sărbătorim Ziua internațională a biodiversității, un moment bun să ne aducem aminte de cel mai mare proiect de fotografie și film documentar dedicat naturii – „România Sălbatică”. Fotografii Dan Dinu și Cosmin Dumitrache au lucrat 10 ani pentru a surprinde cele mai bune cadre cu animalele sălbatice din România, exact în mediul lor specific de viață: pe crestele munților, între desișurile Deltei sau în adâncul pădurilor.

Din 2021, după lansarea documentarului, poveștile sunt duse mai departe prin diferite proiecte. Dan Dinu filmează de mai bine de un an în Deltă pentru a pregăti un nou documentar numai despre biodiversitatea din această zonă. În paralel, el și Cosmin Dumitrache pregătesc Lynx Festival, un eveniment care se va desfășura între 1 și 5 iunie la Brașov și care va avea un invitat special. Dan Dinu a dezvăluit la Misiunea Verde despre cine este vorba.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Misunea Verde: