Confidenţialitate

Medalia Verde: Ascultătorii Europa FM care aleg să se implice

Pentru prima ediție Misiunea Verde din 2022, Mona Nicolici și Toader Păun au profitat că la Europa FM anul a început căutând motivele de bucurie din viețile noastre, așa că au transmis un sincer MULȚUMESC tuturor ascultătorilor Europa FM, în număr din ce în ce mai mare, care aleg să se implice! Oameni responsabili sau dornici să afle cum pot să fie parte din schimbarea pe care ne-o dorim cu toții!

 Misiunea Verde, cu care vă întâlniți în fiecare sâmbăta, de la ora 11.00, este cel mai ascultat program de radio privat în orașele țării și are o cotă de piață de 10,6%. Iar peste 1,6 milioane de ascultători sunt pe frecvențele Europa FM în fiecare zi, timpul de ascultare a depășit, în medie, 3 ore, potrivit celui mai recent Studiu de Audiență Radio, realizat de IMAS și Mercury Research în intervalul 30 august – 12 decembrie.

Europa FM a înregistrat cea mai mare creștere de cotă de piață și își consolidează poziția de lider în rândul radiourilor private din orașele României. Mulțumim!

Prima Medalie Verde din 2022 merge către ascultătorii Europa FM care aleg să fie parte dintr-o lume mai bună pe care ne-o construim împreună. Cu pași siguri și hotărâți!