Confidenţialitate

Meciul FCSB – Dinamo: 280 de polițiști asigură ordinea

Peste 280 de polițiști vor acționa pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre FCSB și Dinamo, programat să aibă loc duminică pe Stadionul “Național Arena”.

Polițiștii vor acționa pentru menținerea ordinii publice în apropierea stadionului și vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

Mai multe restricţii de trafic vor fi instituite în Bucureşti, duminică, de la ora 18.00, cu ocazia meciului de fotbal FCSB – Dinamo, programat să se desfăşoare de la 20:30.

Restricțiile intră în vigoare începând cu ora 18:00.

Cu excepţia R.A.T.B., se va restricţiona traficul rutier, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada  Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, dar şi pe strada  Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson.

Măsuri similare vor viza  Bulevardul  Basarabia,  între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, şi strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, ne anunță Brigada Rutieră a Capitalei.