Meci cu 4 eliminați în play-off-ul Ligii Întâi

ASA Tg Mureș a fost învinsă cu 2-0 acasă de Pandurii Tg Jiu iar jucătorii formației ardelene au plătit polițe pe teren și au încasat 10 cartonașe galbene și 4 roșii de la arbitrul Sebastian Colțescu.
Totul a început în minutul 16, când Țucudean a fost lovit cu cotul de Vasco, iar fundașul Pandurilor nu a fost eliminat deși i-a provocat o tăietură la ureche adversarului. Țucudean și-a făcut singur dreptate și a încasat două cartonașe galbene în interval de două minute la jumătatea reprizei, fiind eliminat.
Imediat după pauză Vasiljievici a deschis scorul pentru Pandurii. Marius Constantin a văzut apoi roșu direct , Hora a făcut 2-0 dintr-un penalty, iar spre final Voiculeț și Costa au fost și ei eliminați pentru faulturi dure.
Pandurii Tg Jiu a urcat pe locul al doilea, la două puncte de liderul Astra Giurgiu în timp ce ASA Tg Mureș este ultima în play-off și are lotul decimat pentru următorul meci, tot pe teren propriu, cu Dinamo.
Să mai spunem că într-un meci jucat ieri în play-out, Concordia Chiajna și ACS Poli Timișoara au remizat 0-0. Și bănățenii au avut doi eliminați în ultimele minute ale întâlnirii , pe Bărbuț și Goga.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS