Confidenţialitate

Meat Loaf se întoarce cu un nou album și un turneu – VIDEO

Starul rock al anilor 1970 Meat Loaf și-a anunțat întoarcerea în muzică la vârsta de 68 de ani cu un nou album intitulat “Braver than We Are” și un turneu nord-american, după ce se cunoștea faptul că artistul a avut probleme de sănătate, potrivit lapresse.ca.

Pentru “Braver than We Are”, primul album scos de Meat Loaf după anul 2011, rockerul originar din Texas revine la colaborarea cu compozitorul Jim Steinman, cu care a lucrat şi la “Bat Out of Hell”, lansat în 1977, unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Lansarea la nivel mondial a noului album este programată pentru data de 9 septembrie, cu excepția Americii de Nord, unde albumul va fi disponibil o săptămână mai târziu.

Meat Loaf, un susținător al Partidului Republican, a promis pe Facebook că noul său album va fi “explicit și incorect politic”.

Începând din 28 mai, la Kingston, Ontario, artistul are programate 12 concerte în Canada. Turneul se va încheia pe 28 iunie la Abbotsford, în Columbia Britanică, în vestul Canadei.

Meat Loaf va oferi, de asemenea, opt concerte, în aprilie și mai, în Statele Unite.

În 2015, muzicianul și-a reluat concertele după doi ani de pauză, punând astfel capăt zvonurilor despre retragerea sa muzicală, ca urmare unor probleme de sănătate.

Artistul anulase un turneu european în 2009 ca urmare a unor probleme la corzile vocale și leșinase pe scenă în 2011.

Consacrat în anii 1970 pentru calităţile sale vocale, Meat Loaf a revenit în forţă pe scena muzicală în 1993 odată cu hitul “I Would Do Anything for Love, (but I Won’t Do That)”.

Foto: Meat Loaf/Facebook