Mbappe este cel mai scump fotbalist din lume

Cristiano Ronaldo a ieșit din Top 10 al celor mai scumpi fotbaliști aflați în activitate. Potrivit calculelor făcute de „Football Observatory”, cel mai bine cotat jucător al lumii este francezul lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, care la doar 20 de ani valorează 218,5 milioane de euro – cu 40 de milioane mai mult decât suma cu care a fost adus de la Monaco anul trecut.

Al doilea în top este golgeterul lui Tottenham – Harry Kane, care costă 200,3 milioane, iar pe podium mai este brazilianul Neymar: 197,1 milioane de euro, deși PSG l-a cumpărat de la FC Barcelona cu recordul de 222 de milioane.

Lionel Messi este abia al 7-lea, depășit de Raheem Sterling de la Manchester City, Mohamed Salah de la FC Liverpool și Paulo Dybala de la Juventus.

După Messi urmează în clasament Romelu Lukaku de la Manchester United, Philippe Coutinho de la Barca și Leroy Sane de la City.

Cristiano Ronaldo n-a intrat în acest top, deși încă este golgeter absolut al cupelor europene și marchează aproape în fiecare partidă la Juventus Torino.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS