Confidenţialitate

Măsuri dure luate de Primăria Constanța înaintea sezonului estival | AUDIO

Primăria Constanța a pus gând rău dughenelor din Satul de Vacanță și din stațiunea Mamaia. Vor fi demolate. Cele mai multe dintre aceste spații comerciale inestetice sunt construite abuziv.

Dacă în termen de trei săptămâni nu vor fi demolate de către proprietari, dughenele vor fi dărâmate de utilajele primăriei. Și nu e singura problemă pe care administrația locală vrea să o rezolve, până nu începe sezonul estival.

Peisajele din stațiunea Mamaia, cu gunoaie, clădiri insalubre și fațade scorojite și degradate, trebuie să dispară. Echipele de control ale Primăriei Constanța și ale Poliției Locale au luat la pas străzile din Mamaia.

Au constatat o mulțime de nereguli și au discutat cu operatorii economici pentru a stabili împreună măsurile care trebuie luate. În primul rând, curățenia. În al doilea rând, renovarea obligatorie a fațadelor hotelurilor și a restaurantelor.

Dacă agenții economici nu respectă hotărârea Consiliului Local, privind  întreținerea și înfrumusețarea municipiului Constanța, din care face și Mamaia, vor fi amendați. Apoi, li se va refuza eliberarea autorizației de funcționare pentru anul în curs. Și tot până la începutul sezonului estival, primăria și Apele române vor lua la pas și plajele. Toate beach barurile care nu figurează în PUZ vor fi dărâmate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

  • Ghiulfer Predescu