Măști de protecție, fabricate la Bujoreni – Vâlcea

O companie românească specializată în microfibre de poliester, căptușeli poliester, materiale impermeabile si alte țesături speciale, a achiziționat în luna iunie echipamente pentru punerea în funcțiune a unei linii speciale de producere a măștilor de protecție tip ll. Acum, compania vâlceană TradeTex produce zilnic peste 40.000 de măști de protecție certificate de Agenția Națională a Medicamentului

Datorită celor 3 straturi speciale – strat superior din polipropilena cu rol hidrofob, strat median din compozit de polipropilena și poliamida cu rol de barieră împotriva germenilor, strat interior din polipropilena cu rol de absorbție a umidității, măștile produse de compania Tradetex oferă eficientă antibacteriana de minimum 95%.

“Portofoliul nostru cuprinde o gamă extinsă de materiale prime textile, iar furnizorii noștri sunt producători multinationali, certificați Oeko-tex. Pandemia ne-a forțat să dăm dovadă de agilitate și să ne adaptăm rapid contextului pieței, astfel încât extinderea capacităților de producție a fost un pas firesc, având în vedere faptul că lucrăm cu materiile prime specifice măștilor de protecție.

Am reușit să demarăm producția de măști de protecție de tip II într-un timp foarte scurt și, în acest moment, putem asigura o producție zilnică de 40.000 măști.

Prin lansarea noii linii de producție, am creat 8 noi locuri de muncă în Bujoreni Vâlcea, contribuind astfel atât la bugetul statului, cât și la bugetul comunității” declară Nicolae Godici, CEO TradeTex.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS