Marturisire’ uluitoare a realizatorului tv Robert Turcescu: ‘Da, am fost lt.-colonel sub acoperire’

Realizatorul tv Robert Turcescu a dezvăluit printr-o postare pe blogul personal, că ar fi ofițer sub acoperire, activând pentru un serviciu secret din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Potrivit documentelor publicate de Robert Turcescu, acesta ar avea gradul de locotenent-colonel, fiind instruit în cadrul Unității Militare 02515.

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit.‘ – a scris Robert Turcescu pe blog, sub titlul ‘Mărturisire şi spovedanie’.

Ulterior, într-o emisiune la postul B1, Robert Turcescu a confirmat că documentele postate în cursul zilei sunt reale și au fost publicate chiar de el.

Nu sunt niște așa-zise documente. Eu le-am pus astăzi pe blogul personal. E o mărturisire publică. În ceea ce privește documentele, sunt dispus, oricând voi fi chemat de organele de anchetă şi de judecători, să spun adevărul despre ceea ce știu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale‘, a spus Robert Turcescu la B1TV.

VEZI VIDEO

De asemenea, realizatorul a precizat că este gata să dea socoteală în fața judecătorilor şi că nu va mai realiza emisiunea tv difuzată de B1TV.

Dacă se va confirma faptul că Robert Turcescu activa ca ofițer sub acoperire în cadrul unui serviciu secret, faptul că acesta s-a deconspirat reprezintă o infracțiune.