Confidenţialitate

„Marșul Anti-Sărăcire” ajunge la București. Sindicaliștii protestează față de prețurile și facturile din ce în ce mai mari | AUDIO

Protest în Capitală. “Marșul Anti-Sărăcire” ajunge joi la București. Cele două caravane ale confederației sindicale Cartel Alfa se întâlnesc în Capitală, unde vor organiza manifestații în Piața Victoriei și în Piața Revoluției. 

Protestul sindicaliștilor din fața Guvernului este programat să înceapă la ora 11.30. Nemulțumiți de scăderea puterii de cumpărare, angajații din Poliție și penitenciare se alături și ei protestului.

Președintele Confederației cartel Alfa, Bogdan Hossu:

„Manifestația din Piața Victoriei va fi urmată de un marș pe Calea Victoriei, cu un nou miting la orele 14:00 în Piața Revoluției, în fața Ministerului Muncii și Ministerului Energiei, urmată de întoarcere în Piața Victoriei pe bulevardul principal.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Zilele trecute au fost proteste în mai multe orașe, printre ele Galați și Târgu Jiu:

„Ăștia trăiesc în altă lume, pentru ei realitatea românească nu există”, se auzea unul dintre protestatari la portavoce.

„Să stopeze imediat creșterile nebunești care sunt din cauza energiei. În al doilea rând, creșterea pensiilor și salariilor care cât de cât să anihileze creșteri la tot ce înseamnă consum în România”, cere un alt protestatar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Salariații din Poliție și penitenciare cer să li se acorde restanțele salariale. Este vorba despre majorări prevăzute de legea salarizării care nu s-au aplicat.

Foto: Captură video Cartel Alfa

Citește și: România ar putea reveni la piața reglementată în energie pentru o perioadă de 2 ani | AUDIO