Confidenţialitate

Marile magazine le cer clienților să nu se înghesuie să își facă provizii, în contextul noilor restricții

Marile magazine din România sunt pregătite – atât la raft, cât și în depozite – cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare.

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) atrage atenția că este posibil ca în acest sfârșit de săptămână oamenii să își facă stocuri de alimente acasă.

„AMRCR îi asigură pe toți care sunt clienți ai magazinelor membrilor Asociației că la nivelul acestora sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale.

Vă informăm că au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.

Facem un apel către toți consumatorii să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță etc.) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine în ceea ce privește accesul în magazine”, transmite Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

Magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare, subliniază AMRCR.