Confidenţialitate

Marica, suspect de ruptura musculară

Ciprian Marica riscă să stea cinci săptămîni în afara terenului, după accidentarea suferită în derbyul Dinamo – Steaua, încheiat 1-1 în prima etapă a playoff-ului Ligii Întâi.

Schimbat ieri în minutul 36, atacantul Stelei este suspect de ruptură musculară la coapsă. El trebuie să aștepte pînă diseară pentru a afla diagnosticul exact, deoarece va putea fi supus examenului RMN doar la 24 de ore de la apariția problemei de la bicepsul femural drept.

Potrivit Pro Sport, Marica le-ar fi spus deja apropiaților că în momentul accidentării a simțit că are ruptură. Dacă diagnosticul se confirmă, atacantul de 30 de ani va fi indisponibil cel puțin cinci săptămîni și va rata, pe lîngă ambele confruntări cu Astra din semifinalele Cupei Ligii, partidele de campionat cu Astra, Viitorul, Pandurii, ASA Târgu Mureș, precum și returul cu Dinamo.

În aceste condiții, Marica ar urma să revină la 21 aprilie și ar mai avea astfel foarte puțin timp la dispoziție pentru a-l convinge pe selecționerul Anghel Iordănescu că merită să îl convoace în lotul pentru Euro 2016.

 

foto: mediafax