Mariana Romanică lansează Garderoba Capsulă | GALERIE FOTO

Ideea de garderobă capsulă, apărută în anii 70 şi foarte des folosită de către profesioniştii din industria modei, devine în România un brand de sine stătător, denumit chiar Garderoba Capsulă®. Conceptul și colecția de haine care poartă semnătura Marianei Romanică definește o selecție de 13 piese care, alese cu grijă, permit obținerea a peste 70 de outfituri.

Mariana Romanică, consultantă de imagine și stil cu aproape 10 ani de experiență în domeniu, a lansat Party Edit, o selecţie în ediţie limitată de 6 piese special alese pentru această perioadă a anului, ca o primă parte din Garderoba Capsulă®.

”Nu propun încălcarea regulilor de distanţare, dar pentru mine party în perioada aceasta înseamnă să mă simt bine la mine acasă, să fiu confortabil îmbrăcată, dar să rămân chic”, explică Mariana Romanică. Şi ne invită să descoperim, alături de ea, ultimul ei proiect de stil dedicat femeilor.

Selecția Party Edit cuprinde un cardigan satin, un body din catifea declinat cu mânecă lungă sau fără mânecă, un top basic, un pantalon evazat, o fustă conică și o rochie petrecută.

“Am ales formele clasice care am observat că lipseau din oferta actuală de retail, inundată de trenduri. Le-am reinterpretat într-o manieră plăcută, cu detaliile noi de croi şi ţesătură pe care clientele mele le doreau de la piesele lor de bază, ca de exemplu cusături invizibile sau bluze cu decolteu ajustabil.” spune Mariana Romanică.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS