Maria Pașc: ”Avem șansa să ne cunoaștem artiștii” – VIDEO

Maria Pașc, inițiatorul proiectului Contemporanii, vorbește într-un interviu pentru Europa FM despre ceea ce îi așteaptă pe amatorii de frumos, începând de sâmbătă, la  Atelierele de Artă Deschise în București – Ediția George Enescu. ”Practic, avem șansa să ne cunoaștem artiștii” spune Maria Pașc despre următoarele weekenduri în care se va derula cel mai amplu proiect de până acum în care artiștii pot fi observați în atelierele lor iar publicul poate interacționa într-un mod inedit cu fiecare dintre cei implicați.

Aproape 70 de ateliere de creație vor fi deschise pentru vizitare publicului din București, cu ocazia Festivalului Internațional George Enescu, începând de sâmbătă până pe 24 septembrie.

Timp de patru weekenduri consecutive, 02/03, 09/10, 16/17 și 23/24 septembrie 2017, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12:00–20:00, artiști vizuali cu specializările pictură, sculptură, grafică, ceramică, sticlă, textile și metal, așteptă vizitatori la adresele atelierelor lor. Pe lângă prezentarea atelierelor, se vor putea viziona mini expoziții și lucrări în diferite faze de creație sau, live, demonstrații ale tehnicilor de lucru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS