Maria Grapini se felicită singură pe Facebook: ”Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!”

”Mulțumim! Felicitări, Maria Grapini!” este modul în care europarlamentarul Maria Grapini a ales să distribuie o știre EVZ care citează o alta de la hotnews.ro, în care se precizează că ”Dragnea a avut numai cuvinte de laudă la adresa europarlamentarului Maria Grapini, care s-a bătut în Parlamentul European pentru România”.

La începutul acestei luni, tot pe Facebook, Maria Grapini a inventat o nouă ţară: Letiția

„Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”, a scris, marți, Maria Grapini pe contul privat de Facebook.

Pe lângă ţara inventată, Maria Grapini a pus virgulă între subiect și predicat, mai precis între „Letiția” și verbul „discută”.

Nici în afara rețelei sociale Facebook Maria Grapini nu este mai ușor de înțeles. Maria Grapini a fost greu de înțeles într-un discurs la Strasbourg susținut în limba engleză, la finalul lunii martie.

Maria Grapini a spus că a vorbit cu ”Ministerul meu Transporturilor”, nu cu ministrul, și a mărturisit că a aflat un ”răspuns diplomatic că România deţine preşedinţia şi că e important să avem o poziţie, o poziţie neutră”, dar și că ”e foarte important să avem şoferi” și aceștia primesc în România 2.700, nu foarte clar și de ce, lei sau euro.

”În opinia mea, şi am fost timp de 17 ani antreprenor şi ştiu exact care e filosofia anreprenorului. Eu cred în antreprenorii din România, Bulgaria, Polonia pentru că acum e criză în ţara noastră pentru că nu avem suficienţi şoferi. E foarte important să avem şoferi”, a încercat să explice Maria Grapini în fața jurnaliștilor.

Pentru alegerile europarlamentare din acest an, programate pe 26 mai, Maria Grapini se regăsește pe lista PSD.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS