Confidenţialitate

Mărfuri contrafăcute descoperite într-un container în Portul Constanţa Sud Agigea

Mărfuri contrafăcute au fost descoperite, în valoare de peste 100.000 de lei, au fost descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Aigea.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat control amănunţit la un container sosit din China.

Bunurile, printre care articole de îmbrăcăminte şi jocuri de construcţie, erau destinate unei societăţi comerciale din Bucureşti.

Administratorul societăţii comerciale respective este un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, cu reşedinţa pe raza municipiului Bucureşti.

În urma controlului au fost descoperite 300 aparate electrice de iluminat, 200 articole de îmbrăcăminte şi 174 jocuri de construcţie, toate contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 102.810 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.