Marea Britanie: Noi raiduri în Londra, în legătură cu atentatul de pe London Bridge

Autorităţile britanice au lansat de la primele ore ale dimineţii noi raiduri antiteroriste în cartierele est-londoneze Newham şi Barking, iar mai multe persoane au fost ridicate pentru audieri în legătură cu atentatul de pe London Bridge.

Între timp, numărul persoanelor reţinute a scăzut la unsprezece, după ce anchetatorii au eliberat un suspect reţinut duminică în Barking, scrie The Telegraph.

Ultimele raiduri au avut loc după ce reprezentanţii Scotland Yard au anunţat că cunosc identitatea celor trei atacatori, care au intrat cu o furgonetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a a-i ataca pe trecători cu mai multe cuţite în Borough Market.

Poliţia Metropolitană a precizat că va da în curând publicităţii numele atacatorilor de pe London Bridge.

Un număr de doisprezece persoane au fost reţinute în urma raidurilor antiteroriste de duminică, iar printre acestea s-ar număra şi doi cetăţeni români, potrivit unor informaţii neconfirmate transmite de presa din Marea Britanie.

Între timp, unsprezece persoane sunt în continuare în custodia autorităţilor britanice, iar un suspect a fost eliberat din lipsă de dovezi.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 48 au fost rănite în urma atentatului terorist de pe London Bridge.

Între timp, un număr de 21 de persoane sunt în continuare în stare critică în spitalele din Londra.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS