Confidenţialitate

Marcel Ciolacu va cere excluderea lui Dumitru Coarnă din PSD, după ce deputatul s-a văzut cu ambasadorul Rusiei | AUDIO

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a trecut o linie roșie prin vizita la ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin. Așa explică pentru Europa FM, președintele PSD, Marcel Ciolacu, decizia de a cere luni, excluderea acestuia  din formațiune.

„Domnul deputat Coarnă nu a solicitat vreun mandat din partea Partidului Social Democrat pentru o astfel de acțiune, de altfel acțiunea fiind ridicolă, crezând domnul Coarnă că poate negocia cu ambasadorul Rusiei. Luni o să propun în cadrul Biroului Permanent Național și pe urmă Consiliul Politic Național, excluderea domnului Coarnă. V-am zis că nu exclud pe nimeni decât în cazuri excepționale, dar cred că domnul Coarnă a depășit o linie roșie. Nu se poate să negociezi cu un reprezentant al unui stat care în acest moment ocupă un alt stat suveran.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vă reamintim, senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că, miercuri, s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei în România, iar la întrevedere au mai participat deputații Dumitru Coarnă, Mihai Lasca și Francisc Tobă.

Cei patru i-ar fi prezentat mbasadorului Rusiei în România „poziția de neutralitate, în sensul neimplicării României în războiul dintre cele două state beligerante: Federația Rusă și Ucraina”.

Foto: Facebook / Dumitru Coarnă