Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Congresul PSD va fi pe 21 martie. Olguța Vasilescu va face parte din echipa propusă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat la finalul unei ședințe informale a CEx că s-a decis ca pe 21 martie să aibă loc Congresul în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului.

„Ținem congresul pe data de 21, se pare. 14 martie era în discuție, dar doar pe 21 este sala liberă. Va fi aceeași procedură, cu un proiect politic și o echipă”, a declarat Ciolacu la finalul întâlnirii cu reestul conducerii interimare a PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Singurul candidat pentru poziția de președinte al PSD, Ciolacu spune că din echipa pe care o va propune nu vor face parte președinți de organizații județene.

„Am anunțat colegii că în echipa mea nu vor fi președinți de organizații. Mai mulți colegi din organizații au spus că este oportun să facem o astfel de echipă”, a spus Ciolacu.

Singurul nume din viitoarea sa echipă pe care l-a anunțat Marcel Ciolacu este cel al Liei Olguța Vasilescu. În ceea ce îl privește pe Claudiu Manda, președintele Camerei Deputaților spune că acesta „este șeful de campanie al PSD și va fi foarte ocupat cu acest lucru”.