Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Cea mai bună comasare, cea dintre stat și mediul privat. Firmele românești vor soluții pentru dezvoltare, nu comasare

Premierul României Marcel Ciolacu spune marți seara că statul și mediul privat au avut o sesiune de dezbateri și discuții pentru a găsi soluții pentru dezvoltare. Marcel Ciolacu susține că mediul privat a pus pe masă soluții „bine articulate pentru susținerea producției interne, pentru a dezvolta învățământul dual și pentru a stimula companiile românești să exporte mai multă valoare adăugată”. De asemenea, Marcel Ciolacu subliniază că „Firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare”.

Marcel Ciolacu: „Reprezentanții mediului privat ne-au arătat, cu exemple, și unde cred că lucrurile nu merg bine”

„Firmele românești nu sunt interesate deloc de comasare, ci de soluțiile pentru dezvoltare! Iar din dialogul de ieri și de astăzi cu liderii mediului de afaceri din România, patronatele din Concordia și reprezentanții IMM-urilor, au apărut idei valoroase care pot ajuta semnficativ economia românească.

Oamenii de afaceri au venit cu soluții bine articulate pentru susținerea producției interne, pentru a dezvolta învățământul dual și pentru a stimula companiile românești să exporte mai multă valoare adăugată. Bineînțeles, reprezentanții mediului privat ne-au arătat, cu exemple, și unde cred că lucrurile nu merg bine”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu, despre cea mai bună comasare: Cea dintre mediul privat și stat

„Am stabilit, punctual, mecanisme de lucru pe domenii prioritare, care să producă rezultate concrete. Cred că acesta este cel mai necesar și eficient tip de comasare de care are azi nevoie țara: cel al energiei dintre stat și mediul privat pentru a pune la un loc resursele și proiectele de dezvoltare care să producă o creștere economică solidă pentru România!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Citește și: Marcel Ciolacu, despre luarea unei decizii asupra comasării alegerilor: Vom vorbi vineri pe acest subiect / Nu au fost discuții în coaliție despre un candidat unic la prezidențiale | AUDIO