Confidenţialitate

Marcel Ciolacu: Categoric se vor primi aceste vouchere sociale de la 1 iunie. AUDIO

Voucherele pentru persoanele vulnerabile vor ajunge cu siguranță la populație de la 1 iunie, dă asigurări șeful PSD Marcel Ciolacu. Ministrul investițiilor și fondurilor europene a anunțat vineri că proiectul este pe circuitul de avizare. Valoarea acestui program depășește 3 miliarde de lei.

„O să fie, cred că, o sursă de finanțare mixtă, atât de la buget. Oricum, banii aceia europeni îi cheltui tu, din bugetul de stat, și pe urmă faci documentele către Comisie ca să-ți deconteze. Categoric se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie”, a spus Marcel Ciolacu luni.

„Sunt ferm convins că executivul în acest moment se ocupă de acest lucru”, a spus liderul PSD după i s-a atras atenția că nu s-ar fi făcut licitații pentru companiile care emit aceste vouchere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Până la finalul anului, odată la 2 luni, aproape 3 milioane de români cu venituri reduse ar urma să beneficieze de tichete în valoarea de 250 de lei.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Reacția liderului PSD la parada de Ziua Victoriei din Rusia: Putin este un dictator și un criminal de război. E o sfidare la adresa întregii lumi. AUDIO