Marc Anthony şi-a anulat turneul european, inclusiv concertul din România

Concertul pe care cântăreţul Marc Anthony urma să îl susţină pe 19 mai, la Sala Palatului din Capitală, a fost amânat pentru data de 31 martie 2015

În urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, numeroşi artişti internaţionali au decis să-şi anuleze concertele programate să fie susţinute atât în zona de conflict, cât şi în ţările din vecinătate. După ce trupa Depeche Mode şi-a suspendat concertele, şi Marc Anthony şi-a reconfigurat traseul turneului european.

Astfel, Marc Anthony şi-a amânat turneul european, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul şi Bucureşti au fost reprogramate pentru luna martie a anului 2015.

Prin urmare, Marc Anthony va susţine un concert la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 31 martie 2015.

Persoanele care vor opta pentru păstrarea biletelor vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist la evenimentul After Party Marc Anthony care se va desfăşura într-un club din Bucureşti, după concert.

În situaţia în care fanii vor dori să recupereze contravaloarea biletelor, aceştia se pot adresa agenţiei Vreau Bilet, la punctul de vânzare de bilete din Unirea Shopping Center, etaj 2, începând din data de 31 martie.