Confidenţialitate

Maratonul vaccinării, la care sunt aşteptaţi 10.000 de oameni, a început la Timişoara | AUDIO

În această după-amiază a început Maratonul Vaccinării – ”Pune umărul pentru Timișoara”. În cele trei zile de așa-zis maraton se pot imuniza 10 000 de oameni.

Serul folosit este cel de la Pfizer iar cei care vor să se vaccineze se pot prezenta și direct, fără programare, doar pe baza cărţii de identitate la Centrul Regional de Afaceri din oraș.

Directorul Secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Timişoara, Dorel Săndesc:

”Un maraton de 64 de ore, care se va desfășura începând de vineri, 23 aprilie, ora 16, continuu, până luni dimineața,26 aprilie, ora 8. Asta e tot ce ne dorim, ca oamenii care nu s-au vaccinat să vină și să ajutăm, astfel, împreună, la depășirea crizei în care suntem. Suntem convinși, noi, personalul medical și din experiența țărilor care au făcut o campanie de succes de vaccinare că aceasta este calea spre libertate și normalitate”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La complexul CRAFT au fost organizate 30 de fluxuri de vaccinare.

”Sperăm, din tot sufletul, ca oamenii să vină, să se vaccineze, să beneficieze de această oportunitate de acest efort al corpului medical din Timișoara. Pentru că, practic, colegi medici, asistente, studenți participă la acest maraton al vaccinării”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Rapelul se va asigura printr-un maraton identic, la 21 de zile de la prima doză.

Foto: Facebook