Confidenţialitate

Alba Iulia: Maraton al vaccinării pe acorduri de muzică clasică

Vaccinare pe acorduri de muzică clasică: va fi maraton de vaccinare muzeul Principia din Alba Iulia la sfârşitul săptămânii.
„Scrie ISTORIA PANDEMIEI la Alba Iulia!” este îndemnul autorităților, care invită populația să participe la etapa a doua a maratonului organizat în Muzeul Principia.

Imunizarea va avea loc sâmbătă şi duminică, între orele 8.00-20.00. Cei care se vor vaccina vor putea alege între serurile Pfizer sau Johnson&Johnson. Maratonul se va desfășura pe ritmurile muzicii clasice, spun organizatorii. Cei care se vor vaccina vor avea acces gratuit în Muzeul Unirii.

Şi în municipiul Blaj continuă seria de evenimente de tip “maraton de vaccinare” cu serul Pfizer. Trei acțiuni de acest fel vor avea loc la Tiur, la Mănărade şi la Petrisat. Vaccinarea se va desfăşura la căminele culturale din cele trei localităţi ce aparțin de Blaj.

„Vaccinează-te cu stil! La Muzeul Național Brukenthal”. Este campania programată sâmbătă și duminică la Sibiu, în ambele zile între orele  9:00 -19:00.

La împlinirea a 300 de ani de la nașterea Baronului Samuel von Brukenthal, muzeul găzduiește – în curtea Palatului din Piața Mare – acest eveniment. În paralel cu maratonul, Muzeul Național Brukenthal va fi deschis pentru vizitatori între orele 9:00 și 17:00.

Foto: Marius Mantea