MARAMUREȘ: Nunta primarului din Ulmeni s-a ținut în cinci sate și în șapte săli diferite

Nuntă spectaculoasă într-un oraș din județul Maramureș.

Primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar s-a căsătorit cu solista de muzică populară Ioana Pricop. Aproximativ 3000 de invitați au onorat cu prezența la eveniment printre aceștia aflându-se și fostul președinte Traian Băsescu împreună cu soția să, dar și Elena Udrea, care a mers neînsoțită.

Petrecerea s-a ținut în cinci sate și în șapte săli diferite, unde au fost amplasate monitoare imense pentru ca toți nuntașii să vadă ce se întâmplă în locația unde se aflau mirele și mireasa.

După primirea invitaților însă mirele și mireasă au mers din sat în sat că să-i salute pe toți nuntașii. Nuntă celor mai populari miri ai anului 2017 a adunat o mulțime de politicieni, reprezentanți ai administrațiilor locale și județene, directori de instituții, șefi ai județului precum și parlamentari.

Cel mai mare succes l-au avut Traian Băsescu și Elena Udrea, care abia au făcut față nuntașilor dornici să aibă câte o poză cu aceștia.

În scurt timp, rețelele de socializare au fost pline cu poze în care apăreau nuntași nu cu mirele și mireasa, ci cu Traian Băsescu și Elena Udrea.

Lucian Morar este la a doua căsătorie. El a fost primar al orașului Ulmeni în urmă scrutinurilor electorale din anii 2008, 2012 și 2016, după care a renunțat pentru a deveni vicepreședinte al Consilliului Județean Maramureș. La alegerile parțiale din acest an a câștigat din nou alegerile la Ulmeni cu majoritate de voturi și s-a întors la cârma orașului. El este și președintele organizației județene a PMP.

Sursa foto: jurnalmm.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS