Manuel Neuer și Thomas Müller rămân la Bayern München până în 2021

Bayern Munchen și-a asigurat serviciile a 5 fotbaliști de valoare pentru încă 5 ani. Portarul Manuel Neuer, Jerome Boateng, David Alaba, Javi Martinez și Thomas Müller și-au prelungit contractele cu clubul german până în 2021.

Președintele grupării bavareze, Karl-Heinz Rummenigge a declarat pe site-ul oficial al echipei că Neuer este – după părerea lui, cel mai bun goal-keeper din lume și se bucură că acesta nu a acceptat oferta de la Manchester City – formație ce va fi antrenată de la vară de actualul tehnician al lui Bayern, Pep Guardiola.

În vârstă de 30 de ani, Manuel Neuer a fost adus în 2011 de la Schalke și în 4 ani a cucerit cu echipa muncheneza trei titluri în Bundesliga, două cupe ale Germaniei, Liga Campionilor și Supercupa Europei.

Thomas Müller are 26 de ani și s-a format la Bayer, pentru care a marcat până acum 90 de goluri în 225 de meciuri. La naționala Germaniei a înscris de 31 de ori în 70 de meciuri, iar la Cupa Mondială din 2014 a punctat de cinci ori, ajutând “Manschaft-ul” să cucerească titlul suprem.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS