Mandinga i-a cucerit şi pe italieni

După ce weekendul trecut cei şapte membri ai trupei Mandinga au concertat în cel mai mare parc de distracţii din Roma, acum ei gustă cât mai mult din capitala italiană.

Trupa Mandinga a concertat weekendul trecut în cel mai mare parc de distracţii din Roma, în cadrul finalei concursului ‘Miss România în Italia’, eveniment organizat de Asociaţia Românilor din Italia (ARI).

Din cele aproape 100 de românce care s-au înscris în competiţie pe site-ul concursului, în urma unor preselecţii regionale s-au calificat pentru etapa finală doar 38 de fete. Elena, solista Mandinga, declarată cea mai sexy artistă la Eurovision, dar şi a 14-a cea mai sexy femeie din lume, potrivit revistei FHM, nu putea lipsi din această combinaţie. Împreună cu băieţii din trupa Mandinga, Elena le-a susţinut pe concurente, iar la finalul celor două zile de concurs, Mandinga a avut show-uri impresionante în faţa a peste 5.000 de persoane.

‘Ne-am simţit foarte bine pe scena Miss România în Italia, am fost impresionaţi de primirea făcută de românii aflaţi acolo şi de italieni, dar mai ales de cum au cântat şi dansat toţi cu noi. Ştiţi că Mandinga is playing happiness. Suntem fericiţi că asta s-a întâmplat şi în Roma’, spune Elena.

După concerte, cei şapte muzicieni au dat autografe, s-au fotografiat cu fanii şi au găsit greu puterea să se despartă de Roma. Aşa că membrii trupei Mandinga au ales să mai rămână în Italia pentru a vizita locurile istorice, dar şi pentru a se întâlni cu o legendă cubaneză.

Chupi le-a făcut o surpriză colegilor săi şi a cumpărat bilete la concertul de miercuri al trupei Havana de Primera. ‘A fost o atmosferă specială şi un concert pe care nu-l puteam rata. Dacă în urmă cu câteva zile am fost noi pe scenă, acum ne-am relaxat în calitate de spectatori pe acordurile Havana de Primera‘, povesteşte Chupi pentru Europa FM.

Şi solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, se desparte greu de Roma.

‘Vom mai reveni aici spre finalul anului pentru noi concerte. Până atunci, încercăm să profităm cât mai mult de zilele de pauză pentru a explora oraşul’, spune artista.

La sfârşitul acestei săptămâni, vineri, Mandinga va concerta în Costineşti, pentru ca sâmbătă să facă atmosferă în Oradea. Membrii trupei mărturisesc şi că şi-ar dori să fie prezenţi la evenimentul anului de pe litoral, concertul Europa FM LIVE pe plajă, dar totul depinde de cât de repede pot alerga între concerte.

‘Avem o perioadă cu multe concerte, în toate colţurile ţării şi în străinătate. Încercăm să ne facem agenda în aşa fel încât să fim şi noi duminică seara la concertul Europa FM, pentru că ne-a plăcut atmosfera din garaj, ne-a plăcut să vedem ce ascultători minunaţi aveţi şi am dori să petrecem alături de ei şi pe litoral’, spune Alex.

În zona VIP de la concertul Europa FM LIVE pe plajă şi-au confirmat prezenţa mai multe vedete, toată lumea pregătindu-se pentru un eveniment muzical unic pe litoral.