Mandinga face mai multe show-uri simultan

Dacă în urmă cu 10 ani, când se lansa trupa, aceasta era percepută ca una latino, azi Mandinga reprezintă cel mai complex şi versatil proiect muzical românesc.

Mandinga le aduce fanilor patru noi show-uri, unice în ţară. Cei şapte muzicieni care alcătuiesc trupa, Elena, Alex, Chupi, Zach, Omar, El Nino şi Tony, se ghidează după motto-ul ‘Playing Happiness’ şi reuşesc să facă spectacol pe orice tip de scenă.

Dacă în urmă cu 10 ani, când se lansa trupa, aceasta era percepută ca una latino, azi Mandinga reprezintă cel mai complex şi versatil proiect muzical românesc.

Elena, Alex, Chupi, Zach, Omar, El Nino şi Tony oferă spectatorilor piesele de pe cel mai recent album ‘Cub de Mandinga’, dar şi momente unice de jazz sau balkan salsa.

‘Club de Mandinga’ este numele showului în care sunt incluse piesele de pe noul album și interpretări într-o manieră originală a unor hituri internaţionale. ‘Mandinga live cinema’ este singurul spectacol al unei trupe în care propriul documentar – ‘Mandinga: Primii 10’, realizat de Alex Burcea, se îmbină cu muzica live. ‘Mandinga Balkan Social Club’ este dedicat iubitorilor de muzică balkan salsa, iar ‘Mandinga latin jazz’ reprezintă o explozie de culoare pe ritmuri de jazz.

Cele patru tipuri de spectacol sunt prezentate în paralel, Mandinga oferind în aceeaşi perioadă mai multe concerte diferite. De exemplu, ‘Club de Mandinga’ va putea fi trăit pe viu pe 8 noiembrie în clubul bucureştean Tribute, în timp ce sucevenii se vor întâni cu Mandinga, pe 9 noiembrie, în club IlPadrino. ‘Mandinga latin jazz’ va delecta urechile fine pe 29 noiembrie, în Music Club din Bucureşti, în cadrul evenimentului ‘JAZZ avem!’, produs de ArtSide.