Mâncare din multe colţuri ale lumii la Bucharest Street Food Festival

Bucureştenii pot profita de ultimele două zile de Bucharest Street Food Festival. La Romexpo până mâine seară găsiţi mâncăruri din diverse bucătării internaționale, printre care japoneză, mexicană, indiană, românească, spaniolă. Intrarea este liberă între orele 12 şi 15, iar după această oră intrarea costă 20 de lei.

Sute de street chefs din toate colțurile țarii, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali invitați din întreaga Europă, demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi și spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție.

 

 

L-am găsit şi pe colegul nostru Adi Hădean, realizatorul emisiunii Medium Rare, care lucra de zor pentru a servi celebrul Pork’ N Pită.

 

La orele prânzului era deja plin de tineri, familii cu copii de toate vârstele care au venit la Food festival din București, să profite de ultimele zile de vară. De la vestita paella spaniolă, la nachos şi burritos şi Mexic, fructe de mare şi multe altel, .pe toate le puteți gusta aici.

După o masă copioasă, merge şi un desert şi aveţi de unde alege şi aici: prăjituri, îngheţată artizanală, clătite sau goffre. La final, o cafea sau un suc răcoritor, chiar şi o bere vă vor aminti că vara mai stă pe la noi. Oamenii sunt foarte încântați de atmosferă și mâncare.

O persoană poate mânca un meniu cu tot cu desert cu 40-45 de lei, însă tentaţiile sunt mari şi la tot pasul. Carnavalul se închide la ora 23.

 

Copii au și un carusel în care se pot da, cât timp părinții stau la coadă pentru mâncare.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS