Managerul Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost demis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că l-a demis pe managerul spitalului Nicolae Malaxa din București.

În prezent, o echipă a DNA se află în spital și ridică mai multe documente. Sunt verificate contractele încheiate de spital.

Investigațiile au loc după ce o anchetă publicată pe site-ul tolo.ro a dezvăluit că managerul spitalului Malaxa scoate bani din unitatea medicală ilegal, prin facturi fictive. El a fost înregistrat când își înjură angajații.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea spune că a aflat din presă despre ilegalitățile comise de managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu. A încercat, în repetate rânduri, să ia legătura cu acesta, dar are telefonul închis și nu este de găsit nici în spital.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Florin Secureanu conduce spitalul Nicolae Malaxa din Capitală din 2007. El ar fi scos bani din bugetul spitalului, prin facturi fictive emise către o firmă din Iași, care nu mai există, deoarece a fost  dizolvată în vara anului trecut – reiese dintr-o anchetă publicată pe site-ul tolo.ro. Ar fi fost decontate inclusiv cheltuieli de înmormântare pentru rudele unor cunoștințe din primărie.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au publicat o înregistrare audio, în care managerul Spitalului Malaxa îi înjură și îi amenință pe angajații care refuză să țină o contabilitate dublă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru a-i face cadouri iubitei în vârstă de 24 de ani, managerul spitalului Malaxa a încheiat 10 contracte cu o firmă de bijuterii din București. În acte, firme se ocupa de sterlizarea instrumentarului ginecologic. În realitate, managerul spitalului a cumpărat bijuterii de 9000 de euro pentru iubita sa, pe care o alintă Vrăbi (după o scenetă cu Toma Caragiu). Tot spitalul i-a plătit acesteia o factură telefonică de 20.000 de lei.

În plus, cei doi ar fi apărut recent la o gală din Londra, unde au ridicat două premii, unul dintre ele, în numele primarului Capitalei. O firmă care, la rândul său avea contracte cu spitalul Malaxa, ar fi plătit 6000 de euro pentru cele două premii cu care s-au fotografiat Florin Secureanu și iubita lui.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS