Confidenţialitate

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, pentru Europa FM: “Simona este gata să moară pe teren!”

Managerul Simonei Halep, fosta tenismenă Virginia Ruzici, a declarat după meci, în exclusivitate pentru Europa FM, că victoria de astăzi se datorează în primul rând determinării Simonei Halep.

“Simona refuză să piardă! Este gata să moară pe teren, până să câștige.(…) Este genetic!” Astfel explică managerul Simonei Halep victoria din semifinala cu  Angelique Kerber.

Virginia Ruzici a explicat că până la finala de sâmbătă, Simona Halep va primi tratament pentru a se reface.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Simona refuză să piardă! Este gata să moară pe teren, până să câștige.

-De unde vine această determinare extraordinară? Din faptul că nu a câștigat până acum, o asemenea competiție sau este genetic?

În  primul rând este genetic. Simona este dintotdeauna, o mare, mare luptătoare. În momentul de față, după ce a devenit numărul 1 mondial, a trecut la o altă dimensiune, din punct de vere al jocului și psihologic. Deci, joacă în acest turneu, în calitate de numărul 1 mondial și bineînțeles că vrea să țină acest loc.

E adevărat că are o nouă  ocazie de a câștiga un turneu de grand slam, după ce a pierdut acea finală la Roland Garros. O motivează și mai mult, îi dă această dorință de a nu ceda, cu orice chip.

-Cum credeți că va putea depăși acest efort fizic extraordinar? Mai este timp să se refacă pentru finală?

Are o zi liberă. Acest lucru este important. Bineînțeles că va primi tratamente, înțeleg că glezna nu este complet refăcută.

Cu siguranță că Simona va avea timp să se calmeze puțin, să se gândească la ceea ce s-a întâmplat. Cred că va avea încrederea necesară, cu condiția ca efectiv fizicul să se refacă suficient de bine. Dar are o fibră bună, este o judecătoare care are  această capacitate de a se reface repede.

Deci, cred în potențialul ei de a-și ridica din nou, nivelul pentru a câștiga această finală”, a declarat Virginia Ruzici pentru Europa FM.