Confidenţialitate

Managerul mall-ului din Piatra Neamț, amendat cu 15.000 de lei după concertul Carla’s Dreams

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ l-a amendat cu 15.000 de lei pe managerul mall-ului din Piatra Neamţ, după ce mai multe persoane s-au simțit rău în timpul concertului susținut de vineri seară de Carla’s Dreams.

După ce mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii, Carla’s Dreams a decis să întrerupă concertul. Primele date arată că în interiorul mall-ului se aflau aproape 2000 de oameni, mult prea mulți pentru capacitatea clădirii.

Și Inspectoratul Județean de Poliție Neamţ a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru infracţiunile de vătamare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănatatea în muncă.

“Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc într-un spaţiu comercial din municipiul Piatra Neamţ, poliţiştii nemţeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvarşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor legale privind securitatea şi sănătatea în muncă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ”.