Confidenţialitate

Mama lui Vlad Pascu este adusă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Surse: ar fi procurat substanțe psihotrope pentru fiul ei

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat și a ucis doi studenți la 2 Mai, este adusă în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Ea a fost reținută ieri pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Potrivit unor surse din anchetă, Miruna Pascu procura substanțe psihotrope pentru fiul ei.

După audierile de ieri, au ieşit la iveală noi informaţii. Miruna Pascu ar fi implicată în achiziționarea de medicamente psihotrope pentru fiul său și apropiați ai acestuia. E vorba de substanțe destinate pacienților cu afecțiuni grave, care pot fi eliberate doar pe bază de prescripție medicală.

Totodată, Miruna Pascu este acuzată de infracțiuni contra înfăptuirii Justiției pentru că ar fi încercat să șantajeze un martor din dosarul în care este cercetat fiul său, căruia i-ar fi cerut să mintă în declarațiile date anchetatorilor.

Vlad Pascu organiza în locuința sa petreceri unde se consumau diferite droguri iar o parte din acestea ar fi fost furnizate chiar de Miruna Pascu, după cum ar fi declarat o  martoră în dosar, potrivit G4Media

Foto: INQUAM Photos / George Calin