Confidenţialitate

Ploiești: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 în timp ce femeia făcea un live pe Facebook, trimisă în judecată | AUDIO

A fost trimisă în judecată femeia din Ploieşti care, vara trecută, şi-a lăsat nesupravegheaţi gemenii, în vârstă de doi ani care au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Fiul de 5 ani al femeii a fost plasat în familia extinsă a tatălui. Imaginile cu femeia care asculta muzică și vorbea pe Facebook – la ora la care s-a întâmplat totul – au provocat la acea vreme un val de indignare.

În după-amiaza zilei de 11 august 2021, femeia se afla în timpul unei transmisiuni live pe Facebook. Fiul şi fiica sa – gemeni – se aflau în altă încăpere în apartament și erau nesupravegheați. Bebelușii au căzut pe fereastră, de la etajul 10, după ce s-au urcat pe un corp de mobilă.

Anchetatorii arată că gemenii nu erau supravegheaţi. De altfel, în imagini, se putea vedea cum femeia ascultă muzică şi fumează, avându-l alături pe fiul în vârstă de cinci ani.

După incident, fiul de cinci ani a fost luat din îngrjirea femeii, fiind plasat în familia extinsă a tatălui său.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a transmis, printr-un comunicat de presă, că a dispus trimiterea în judecată a mamei pentru ucidere din culpă.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Ploieşti: Doi gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.