Mai rău decât un potențial criminal, mai dăunător decât sexul anal – AUDIO

Stimați europeni FM, trebuie să știți că, începând de azi,  la Judecata de Joi vă vorbește un individ mai periculos pentru societate decât un potențial criminal de partid și de stat. Așa consideră numitul Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Un om le spune unor oameni: îndată ce vă fluturați steagul, veți flutura în ștreang. Această zicere, cât se poate de penală, a unui prim-ministru al României rămâne o lună în spațiul public ca atare, nici vorbă de vreo retractare sau scuze, își produce efectele, cât se poate de grave, pentru imaginea României în raport cu minoritățile, și face să crească inimile celor care consideră că bine le-a zis-o bozgorilor nea Tudose.

Deci: amenințare cu moartea, instigare la ură etnică și omor în masă. Declarație demnă de un Heydrich sau Himmler, emisă prin viu grai de un înalt demnitar nu nazist, ci pesedist. Apoi, dl Tudose, care nu mai este premier, mai zice, repet, după o lună de tăcere nepăsătoare față de public în legătură cu subiectul, pur și simplu că n-a spus ce-a spus. Că a fost înțeles greșit și își cere scuze. Toate astea după audierea la CNCD, nu înainte.

Drept care, CNCD îl avertizează frățește. Nu-l amendează nici măcar cu un leuț pe spânzurătorul pocăit Tudose. În schimb, pe subsemnatul mă arde cu 1.000 lei pentru o constatare privind estetica podoabei capilare a unui înalt demnitar pesedist.

Prin urmare, ce-am făcut eu este de cel puțin o mie de ori mai rău decât ce-a comis dl Tudose. Ce-i drept, una-i coafura, alta cravatele cu nodul la spate…

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După ce doamna deputat Cosette Chichirău face niște afirmații nesusținute de dovezi în legătură cu apartenența domnului senator Șerban Nicolae la un grup infracțional, dar nu proferează vreo insultă, dl senator expectorează, în plenul Parlamentului României, următoarele:

„Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”.

„Aveți mâncare între dinți”.

„Nu sunteți alfabetizată”.

„Sunteți incredibil de proastă”.

„Am o poză în care dvs faceți sex anal”.

Pentru toate acestea, dl Nicolae a primit de la CNCD tot un avertisment, adică nimic. Onoratul Consiliu a justificat decizia prin faptul că dl Nicolae a fost provocat și că și-a cerut scuze. Fals: dl Nicolae a spus că regretă limbajul folosit față de alegătorii săi, nu a prezentat nicio scuză dnei Chichirău, care îl reclamase la CNCD. Dna prim-ministru Dăncilă nu m-a reclamat nicăieri pentru cugetarea privind podoaba capilară a dânsei. N-a făcut decât să-și schimbe coafura.

Pe cale de consecință, potrivit argumentației CNCD, subsemnatul am adus daune de cel puțin o mie de ori mai mari imaginii femeii în politică decât a făcut-o senatorul Șerban Nicolae.

Morala celor trei hotărâri ale CNCD este simplă: te iei de Putere, ți-o iei, te amenință și te înjură Puterea, e mângâiată dojenitor pe cap.

CNCD ar trebui să se numească, de fapt, CRD, Consiliul pentru Respectarea Discriminării, între doar două categorii: ștabi și simpli cetățeni. Pe banii cui? Bineînțeles, ai simplilor cetățeni.