Confidenţialitate

Mai mulți polițiști ce fac teren spun că nu au fost vaccinați, spre deosebire de colegii din birouri

Ministrul de Interne, Lucian Bode, spune că va face verificări după ce unii polițiști din București, Ilfov și Suceava, care lucrează pe teren, le-au semnalat jurnaliștilor că nu au fost vaccinați, spre deosebire de colegii lor din birouri, mai puțin expuși la infectarea cu SARS-CoV-2.

Lucian Bode spune că nu știe nimic despre acest lucru, dar că va face tot posibilul ca toții angajații din MAI care și-au dat acordul să fie vaccinați anti-COVID.

Contactat de Europa FM, liderul sindicatului Europol, Cosmin Andreica a spus că în toata țara există astfel de probleme, deoarece nu s-a făcut o prioritizare a polițiștilor vaccinați:

„Prioritizarea nu a existat în sensul în care colegii din teren să aibă întâietate în raport cu vaccinarea și ulterior colegii care au probabil o frecvență mai mică de a intra în contact cu persoane sau cu medii prin care se pot infecta. În mod evident, au apărut aceste nemulțumiri, au apărut persoane care s-au trecut pe listă sau care au avut contactele potrivite pentru a ajunge la centrul de vaccinare mai repede.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.