Confidenţialitate

Mai mulți foști angajați ai Corinei Crețu o acuză pe aceasta de obiceiuri neprofesioniste. Comisarul european susține că atacul nu are o bază reală

Mai mulți foști angajați ai comisarului european pentru Politici Regionale – Corina Crețu – o acuză pe aceasta că ar avea obiceiuri neprofesioniste.

Ei susțin că li s-ar fi cerut să rezolve diverse treburi personale: să-i ducă rufele la spălat, să îi cumpere alimente sau să plimbe diverse persoane cu mașina, potrivit site-ului politico.eu.

Corina Crețu a reacționat pe pagina personală de Facebook – unde a scris că atacul la adresa sa nu are o bază reală.

 

9 din cei 18 angajați din staff-ul comisarului european au demisionat în primul an de mandat – acuzând obiceiurile Corinei Crețu care, în opinia lor, ar fi total neprofesioniste.

Foștii angajați susțin că aceasta ar fi avut un program lejer și ar fi combinat călătoriile oficiale cu excursii în scop recreativ.   În plus, ar fi fumat în birou – lucru interzis la nivelul instituției.

Corina Crețu le-ar fi angajatilor din cabinetul sau sa ii rezolve diverse treburi personale, sa-i duca rufele la spalat sau sa ii cumpere alimente, după cum scrie site-ul politico.eu.

Comisarul european a replicat printr-o postare pe pagina sa de Facebook, catalogând aceste informații drept un atac fără precedent și fără nici o bază reală:   schimbările de personal în cabinetele comisarilor nu sunt excepționale, în special în primul an de mandat, atunci când mulți realizează că ritmul de activitate este mult mai alert decât și-au imaginat, a scris Corina Crețu.