Confidenţialitate

Mai mulți câini morți, în saci de plastic, descoperiți într-o zonă turistică din Hunedoara

Anchetă în județul Hunedoara după ce cadravrele mai multor câini au fost descoperite în zona Câmpu lui Neag, zonă turistică. Mai multe fotografii șocante au au ajuns pe site-urile de socializare.

Cadavrele animalelor, înfășurate in pungi de plastic, au fost descoperite de un bărbat în zona Câmpușel. Omul spune că s-a temut că oamenii care trec pe acum pe acolo sunt în pericol pentru că animalele sălbatice ar putea fi atrase de stârvuri.

Imediat, poliția a intrat pe fir și a demarat o anchetă. Potrivit oamenilor legii, există suspiciunea că acești câini au fost uciși și apoi transportați în acel loc, împânzit de turiști.

Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, spune că polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au demarat verificări vizând stabilirea circumstanțelor uciderii animalelor și a identificării prezumtivilor autori.

În scopul stabilirii circumstanțelor în care au fost omorâte animalele politistii au solicitat sprijinul specialiștilor DSVSA Hunedoara.

  • Marius Mitrache