Confidenţialitate

Mai multe vedete interpretează cântecul ”Imagine” într-o campanie UNICEF – VIDEO

Mai multe vedete, printre care se numără Shakira, Katy Perry, Adam Lambert şi actorul Idris Elbacare au înregistrat o nouă versiune a cântecului ”Imagine”, celebrul imn pacifist lansat de John Lennon, cu ocazia unei noi campanii globale ce a fost demarată de UNICEF, informează contactmusic.com.

Yoko Ono, văduva lui John Lennon, a acordat organizaţiei UNICEF dreptul de a înregistra o nouă versiune a cântecului ”Imagine” în cadrul proiectului UNICEF Imagine, lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Copiilor, în 2014.

Iniţiativa îi încurajează pe oamenii din lumea întreagă să participe la acest proiect înregistrând versiuni proprii ale celebrului cântec lansat de John Lennon în 1971.

Noua versiune a piesei include şi vocile altor personalităţi precum DJ-ul David Guetta, rapperul Will.i.am, fotbalistul Neymar şi actriţa Priyanka Chopra.

Într-un videoclip care însoţeşte noul single apar mai mulţi ambasadori UNICEF, alături de oameni obişnuiţi din lumea întreagă care au expediat pe adresa acestei organizaţii propriile versiuni ale cântecului ”Imagine”. Printre aceştia se află şi cercetători de la bazele ştiinţifice din Antarctica şi de pe Staţia Spaţială Internaţională.

Noua versiune a cântecului ”Imagine” a fost înregistrată pentru a promova cauza celor 28 de milioane de copii care provin din familii de refugiaţi.