Confidenţialitate

Mai multe tramvaie din București, blocate în urma unei avarii în rețea cauzată de prăbușirea controlată a unei clădiri

Tramvaiele 8, 25 și 47 au rămas blocate, miercuri, pe Șoseaua Progresului, la Inox, pe sensul spre Răzoare, transmite Societatea de Transport București.

Cauza este o avarie în rețea, potrivit reprezentanților STB. Ulterior, tramvaiele au fost deviate pe un alt traseu, anunță STB.

„Liniile 8, 25 și 47 – blocate pe Șos. Progresului, la Inox, pe sensul spre Răzoare. Cauza: avarie în rețea. Tramvaiele circulă pe traseu deviat.”, este mesajul postat pe contul de Twitter al STB.

„La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Șoseaua Progresului sector 5, pe parcursul unei demolări controlate, o porțiune din fațada clădirii a căzut pe trotuar. Cu ocazia intervenției s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizație de demolare.

De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulația tramvaielor. Nu a fost vătămată nicio persoană. În cauză, Secția 18 Poliție s-a sesizat, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, au transmis și reprezentanții Poliției.”

Sursa foto: Facebook / STB