Confidenţialitate

Mai multe sortimente de ciocolată Ferrero, retrase de pe piața internă. Produsele sunt suspecte de contaminare cu salmonella | AUDIO

Mai multe sortimente de ciocolată vor fi retrase de pe piața internă. Este vorba de produse ale companiei Ferrero care sunt suspecte de contaminare cu salmonella. Printre ele se află și ouă de ciocolată pentru copii.

Mai multe loturi de ciocolată Kinder Surprise, Schoko Bons, mini ouă pungă, Kinder Happy Moments și Kinder Mix au fost restrase de pe rafturile magazinelor Auchan, anunță compania Ferrero.

Există suspiciunea că acestea sunt contaminate cu Salmonella după ce în mai multe țări europene au fost declanșate investigații legate de zeci de infecții cu salmonella care ar avea legătură cu produsele de ciocolată.

În Marea Britanie și Irlanda producătorul de dulciuri a retras de la vânzare ouăle Kinder, ca măsură preventivă.

Ulterior reprezentanții companiei au anunțat că niciun produs nu a fost testat pozitiv pentru salmonella. Toxiinfecțiile alimentare provocate de această bacterie provoacă tulburări gastrointestinale și febră în termen de 48 de ore de la consum.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Fermierii, despre scumpirile la legume și lapte: De la producător la raft există o creștere a prețului de cinci ori. Cine ia diferența asta? | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.