Confidenţialitate

Mai multe localități din Vrancea rămân fără gaze pentru două zile. Peste 50 de mii de abonați vor fi afectați

Furnizarea gazelor naturale va fi întreruptă pentru două zile, săptămâna viitoare, în mai multe localități din Vrancea, pentru o serie de lucrări determină această întrerupere, care va afecta
Peste 50 de mii de abonați vor fi afectați, la fel și spitalele din aceste zone.

Distrigaz Sud anunță că în zilele de 25 și 26 august, furnizarea gazelor naturale va fi oprită în Focșani, Petrești, Golești și Cotești. Sunt circa 30 de mii de consumatori care timp de două zile nu vor avea gaze naturale, din cauza unor lucrări de remediere a a unei defecțiuni la Stația de reglare – măsurare – predare din Focșani.

Totuși, Distrigaz transmite că alimentarea cu gaze va fi reluată în seara zilei de 25 august pentru consumatorii care desfășoară activități esențiale, cum ar fi spitale, creșe, grădinițe, autorități ori unii agenți economici.

Treptat, și ceilalți consumatori vor avea din nou gaze naturale, astfel că până pe 26 august la ora 21.00, furnizarea gazelor va fi reluată peste tot. În același interval se vor opri gazele și în orașele Panciu și Odobești și comunele Cîmpineanca și Străoane.

Sunt condiții similare în ce privește realimentarea, diferența constînd în motivul întreruperii, respectiv lucrări de mentenanță făcute de Transgaz. Întreruperea gazelor naturale va afecta în total peste 50 de mii de consumatori.